» direct naar zoek en menu

Voorheen tijdschrift voor webwerkers

Het colofon - wie, wat, waar en waarom?

NAAR VOREN is een onafhankelijke Nederlandse site die artikelen publiceerde voor mensen die professioneel aan het web werken.

Alle artikelen en het beeldmateriaal op deze site hebben – tenzij anders aangeven – een gedeeld copyright, maar de (code-)voorbeelden die we geven kun je hergebruiken. We geven echter geen enkele garantie dat de voorbeelden zoals je ze op onze site kunt vinden ook in jouw specifieke geval zullen werken. Je kunt ons dan ook niet aansprakelijk stellen als je een voorbeeld van ons gebruikt en je er vervolgens door in de problemen raakt.

Geen helpdesk

Ieder artikel dat wordt gepubliceerd is in de vrije tijd van de auteur geschreven. Je kunt niet van de auteur verwachten dat hij/zij je ook nog gaat helpen zodra je vast komt te zitten bij het implementeren van een voorbeeld uit een artikel. We gaan er van uit dat als je iets van onze site hergebruikt voor jouw eigen project, dat je dan ook weet hoe je er mee verder kunt werken. Kortom, we bieden dus geen helpdeskondersteuning.

Elk artikel dat geplaatst wordt in NAAR VOREN heeft een gedeeld copyright. NAAR VOREN heeft het recht om het te publiceren. De auteur het recht om het artikel, na plaatsing in NAAR VOREN, te hergebruiken.

Als je een artikel hergebruikt, vinden we het wel zo aardig als je naar ons verwijst. Geef dan aan dat het artikel eerder verscheen in NAAR VOREN en zet er een link bij. Als je het niet op internet publiceert dan zouden we het leuk vinden als je de URL vermeldt.

Naar Voren

Let op

Naar Voren is op 18 juli 2010 gestopt met publiceren. De artikelen staan als een soort archief online. Het kan dus zijn dat de informatie verouderd is en dat er inmiddels veel betere of makkelijkere manieren zijn om je doel te bereiken.

Copyright © 2002-2022 » NAAR VOREN en de auteurs